top of page

Fri, 05 Apr

|

Can Baobab

FIRE (1)

Un espai de jocs i activitats salvatges al voltant d'una foguera en un lloc privilegiat ··· Un espacio de juegos y actividades salvajes alrededor de una hoguera en un entorno privilegiado ··· A space of wild play and activities around a campfire in a privileged location.

Entrades esgotades, Entradas agotadas, Registration is Closed
Altres/ Other events
FIRE (1)
FIRE (1)

Time & Location

05 Apr 2019, 17:00 – 21:00

Can Baobab, Can Puig, Castellfollit del Boix, Spain

About The Event

Pensat per a families, aquesta activitat serà al voltant d'una foguera al bosc, on trobarem un seguit d'elements que ens portaran a jugar i a explorar per a nosaltres mateixos el bosc. Plegat d'històries, jocs i moments per a fer amics nous, aquesta activitat té l'objectiu de crear un ambient càlid i ancestral, de reconnexió amb nosaltres mateixos i amb el nostre passat.

Pensada para familias, esta actividad será alrededor de una hoguera en el bosque, dónde encontraremos elementos que nos llevarán a jugar i a explorar por nosotros mismos el bosque. Llena de historias, juegos y momentos para hacer nuevos amigos, esta actividad tiene como objetivo crear un ambiente cálido i ancestral, de reconnexión con nosotros mismos y con nuestro pasado.

Designed for families, this activity will be around a campfire in the forest, where we will find elements that will lead us to play and explore the forest for ourselves. Filled with stories, games and moments to make new friends, this activity aims to create a warm and ancestral environment, reconnexion with ourselves and our past.

Tickets

  • FIRE - FAMILIA DE 3

    Una entrada per a familia de 3 membres, per a membres extras s'ha d'agafar entrada adicional 1 MÉS / 1 MÁS Una entrada para familia de 3 miembros, para miembros extras se debe coger entrada adicional 1 MÉS / 1 MÁS

    €95.00
  • FIRE 1 MÉS / 1 MÁS

    Aquesta entrada és per a afegir membres a la entrada FAMILIA DE 3. No serveix individualment. Esta entrada es para añadir miembros a la entrada FAMILIA DE 3. No sirve individualmente.

    €25.00

Total

€0.00

Share This Event

bottom of page